Pålssons Byggs egna byggprojekt

Från idé, tomt, och byggnation till boende.

Som Byggmästare i Jönköpingsregionen driver vi ett antal projekt som egna projekt där vi själva kan stå som byggherrar, äga tomt, planerar och konstruerar, bygger och säljer bostaden direkt till köpare. Hel kontroll och kostnadseffektivitet ger ett för köparen fördelaktigt slutresultat.

Vårt sätt att arbeta betyder att du har större möjlighet att påverka byggandet, få mer gehör för din önskningar samtidigt som vi genom tät kontakt undviker missförstånd. Pålssons Bygg, Byggmästaren i Jönköping/ Huskvarna.

Se några av våra slutförda projekt, klicka här.

Aktuella bostadsprojekt

Arkitektrirade radhus i parkmiljö mitt i Nässjö
I Folkets Park, beläget i populära bostads-området Handskeryd, centralt i Nässjö, planerar Pålssons Bygg berika staden med en hållbar parkbebyggelsemed modern arkitektur. Här ska du kunna bo bekymmersfritt och enkelt med grönskan ständigt närvarande. 

Bostadsrätter och villor på Hovslätt
Det här projektet är så stort, över 30 lägenheter och 70 villor, så det har en helt egen sida som du kommer till via denna länk.

Nässjö

Med Parkhusen vill vi skapa en sammanhållen parkbebyggelse med en väl avvägd balans mellan den befintliga park- och bostadsmiljön, människan och det moderna formspråket. Den småskaliga byggnationen, där vi bygger endast åtta stadskedjehus fyller detta syfte perfekt. I husen ska användas generellt naturliga, sunda och hållbara byggkomponenter med lång livslängd.

Husen som byggs i kedjehusform består i grundmodellen av ett mycket välplanerat 1-planshus med 4 rum och kök om 105 kvm boyta.  Från den egna carporten och förrådet tar man sig torrskodd rakt in i hemmet.
Läs mer i presentationsfoldern som du kan ladda hem här.
Hämta mer info i vår anmälan till anvisningstävlingen här.

I Parkhusen satsar vi på energisnåla hus med från och tilluftsventilation, så kallade FTX-system, där den redan uppvärmda inomhusluften återvinns.  Vi vill att de boende i Parkhusen ska ha gröna tak bevuxna med vegetation i form av sedum.

Husen säljs av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö.
Kontaktpersoner: Maria Carnegård 0380- 737 61, Krister Hempel 0380- 137 64

 

_Se bilderna i större format i vår Projektmapp.

Hittills sålda hus, v 4 2016

Hovslätts Ängar

I naturskön omgivning kommer hundra bostäder byggas. Läs allt på egen sida genom att klicka på bilden.

Slutförda Egna Projekt

Enfamiljsvilla i Huskvarna på avstyckad tomt.

Ombyggnad av Gula Sanna Herrgård från kontor till bostäder.

Grupphusbebyggelse Barnarp

Nyproduktion trefamiljsfastighet Vättersnäs