Pålssons Byggs egna byggprojekt

Från idé, tomt, och byggnation till boende.

Som Byggmästare i Jönköpingsregionen driver vi ett antal projekt som egna projekt där vi själva kan stå som byggherrar, äga tomt, planerar och konstruerar, bygger och säljer bostaden direkt till köpare. Hel kontroll och kostnadseffektivitet ger ett för köparen fördelaktigt slutresultat.

Vårt sätt att arbeta betyder att du har större möjlighet att påverka byggandet, få mer gehör för din önskningar samtidigt som vi genom tät kontakt undviker missförstånd. Pålssons Bygg, Byggmästaren i Jönköping/ Huskvarna.

Se några av våra slutförda projekt, klicka här.

Aktuella bostadsprojekt

Arkitektritade radhus i parkmiljö mitt i Nässjö
I Folkets Park, beläget i populära bostads-området Handskeryd, centralt i Nässjö, producerar vi en hållbar parkbebyggelse med modern arkitektur. Här ska du kunna bo bekymmersfritt och enkelt med grönskan ständigt närvarande.


Bostadsrätter och villor på Hovslätts Ängar

Det här projektet är så stort, över 30 lägenheter och 70 villor, så det har en helt egen sida som du kommer till via denna länk.


Åtta kedjehus på Bryggeritomten (kvarteret Gambrinus) i Nässjö
Efter att ha vunnit en anvisningstävlan har vi under hösten 2016 sålt dessa hus genom Länsförsäkringars Fastighetsförmedling i Nässjö. Planerad byggstart är Q2 17 och första inflyttning Q2 18.
Bryggeritomten, tidigare plats för Åbro Bryggeri, ligger mycket centralt mellan Nässjös båda sjöar. Husen blir på strax över 100 kvm och får sedumtak för att smälta in i den låga bebyggelsen ner mot sjön.

Husets entré ligger väderskyddat under carportstaket. En rymlig hall välkomnar besökaren och ger överblick över bostaden och genomsikt och utblickar mot trädgården. Motsvarande typhus finns sedan ett par år byggda av oss i Barnarps Jönköping.
För mer info läs om anvisningstävlingen på Nässjö Kommuns hemsida och ladda hem vårt bidrag.


Ladda hem
och läs vår 12-sidiga broschyr över kedjehusen i Nässjö på Bryggeritomten.  
Storlek 3 mB.
Husen byggs av Pålssons bygg i Huskvarna AB och förmedlas via Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Nässjö. 0380 137 70.

Åtta parkhus byggs på gamla Folkets Parks område

Med Parkhusen vill vi skapa en sammanhållen parkbebyggelse med en väl avvägd balans mellan den befintliga park- och bostadsmiljön, människan och det moderna formspråket. Den småskaliga byggnationen, där vi bygger endast åtta stadskedjehus fyller detta syfte perfekt. I husen ska användas generellt naturliga, sunda och hållbara byggkomponenter med lång livslängd.

Tre av planerade åtta parkhus står klara och är sålda. De övrig fem i andra etappen påbörjas inom kort.Försäljning via Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Nässjö. Se kontaktinformation i rutan ovan. Fler bilder hittar du i vårt bildarkiv.

Husen som byggs i kedjehusform består i grundmodellen av ett mycket välplanerat 1-planshus med 4 rum och kök om 105 kvm boyta.  Från den egna carporten och förrådet tar man sig torrskodd rakt in i hemmet.
Läs mer i presentationsfoldern som du kan ladda hem här.
Hämta mer info i vår anmälan till anvisningstävlingen här.

I Parkhusen satsar vi på energisnåla hus med från och tilluftsventilation, så kallade FTX-system, där den redan uppvärmda inomhusluften återvinns.  Vi vill att de boende i Parkhusen ska ha gröna tak bevuxna med vegetation i form av sedum.

Husen säljs av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö.
Kontaktpersoner: Emelie Strandh 0380- 737 61, Krister Hempel 0380- 137 64

 

_Se bilderna i större format och få mer information i vår Projektmapp.

Hittills sålda hus, v 25 2017

Hovslätts Ängar

I naturskön omgivning kommer hundra bostäder byggas. Läs allt på egen sida genom att klicka på bilden.

Slutförda Egna Projekt

Enfamiljsvilla i Huskvarna på avstyckad tomt.

Ombyggnad av Gula Sanna Herrgård från kontor till bostäder.

Grupphusbebyggelse Barnarp

Nyproduktion trefamiljsfastighet Vättersnäs