Byggservice

från det lilla reparationsjobbet till den kompletta villan

Pålssons Byggs Byggserviceavdelning står till din tjänst med allt från ROT-arbeten till större byggnationer till exempel nyproduktion av en villa. Vi riktar oss främst till konsumenter men står inte främmande även för mindre jobb på större fastigheter. Våra egna snickare i kombination med vårt kontaktnät av kvalitetssäkrade underleverantörer gör att du med trygghet kan lämna bygget åt oss och förvänta dig ett resultat som lever upp till vårt motto.

Vi håller tiden, kostnaden, kvaliteten och kontakten. Byggmästaren i Jönköping/Huskvarna - vi håller måttet.

ROT

Du får del av arbetskostnaden "betald av Skatteverket".
Efter årsskiftet förändras reglerna.  Läs mer här.

Fönsterbyten och Takrenovering i Jönköping

Vår långa Byggmästarerfarenhet har gett oss stort kunnande inom området Fönsterbyten. Våra resurser inom företaget gör att vi kan vara mycket snabba vid genomförandet och vi har blivit mycket duktiga på att skydda omgivning såväl inne i huset som utanför och att ta hänsyn till er som bor på platsen. Naturligtvis är vi förtrogna med de regler som gäller såväl för utförandet som säkerheten. Vänd er med förtroende till Pålssons Bygg – Byggmästaren i Jönköpingsregionen när det gäller Fönsterbyte.

Fönsterbyten och Takrenovering – våra specialiteter

Ett takbyte ska utföras av en erfaren specialist. Pålssons Bygg – Byggmästaren i Jönköpingsregionen har gjort många större och mindre takbyten under vår verksamma tid. Vi har lärt oss vikten av att inte bara leverera ett kvalitetstak utan också att ta den hänsyn som de boende har rätt att kräva. Vår storlek gör också att vi kan sätta in extra resurser för snabbare jobb t.ex. när väder och årstider kräver. Låt oss komma till dig för mätning så ger vi dig ett kostnads- och tidsförslag för just ditt takbyte. Takrenovering - en pricken över i-åtgärd för din fastighet. Vi har kunskapen och resurserna för ett kostnadseffektivt resultat.

Kökrenovering

Vi tar gärna hand om hela projektet åt dig om du vill, maskiner, snickerier, golv, målning, el, VVS. Tryggt och effektivt på bestämd tidsplan.   Nedan ser du ett av de senaste köken vi gjort.  Planritning.

Här är flera exempel på vad vi gör.

Klicka på bilden om du vill se den större.

Öppna upp för mer rymd.
Bygga på en övervåning.
Nytt badrum.
Terass och uterum.
Ny fasad, tak och fönster
Gör om köket.
Bygg på en balkong.
Ett helt nytt hus.
Fasad-/takrenovering
Bastu, stor som liten.