Nya bostäder

Från idé, tomt, och byggnation till boende

Som Byggmästare i Jönköping / Huskvarna driver vi ett antal egna projekt där vi själva står som byggherrar, äger tomten, planerar och konstruerar, bygger och säljer bostaden direkt till köpare

Vi håller tiden, kostnaden, kvaliteten och kontakten,
- vi håller måttet.
Byggmästaren i Jönköping/Huskvarna

Artiklar från Jönköpings Posten

Våra områden:

 • Lyckorna
 • Lisaberg
 • Flugebo

Lyckorna - Vaggeryd:

6 kedjehus i naturskönt läge

Alldeles intill Lagans lummiga omgivningar byggs kedjehusen på ett område som i långa tider benämnts Lyckorna i Vaggeryd. Husen ligger på promendavstånd till centrum och ”landet” finns alldeles utanför knuten.
Husen i etapp 1 är sålda och inflyttade sedan sommaren 2019.

Nu pågår byggnation av etapp 2, hus 7-12. 

Alla hus är sålda.

Husen säljs av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Länk till svenskfastighetsförmedling

 • Bilder
 • Läge
 • Planlösning
 • Broschyrer
 • Kontakt

Gå husesyn i ett av de färdiga husen

Centralt läge

Det lugna området Lyckorna ligger alldeles intill Lagans lopp. Infart till återvändsgatan sker från befintlig bebyggelse på Östermovägen. Gatunamnet är Lyckornas Väg.

Planlösning

Kedjehusen byggs två och två. De hänger ihop med den övertäckta carporten. . Tomterna blir ca 500 kvm och boytan 117 kvm + ca 10 kvm biyta. Inflyttning i etapp 2 planerad till mitten av 2021 (beroende på försäljning).
Bilden är dataproducerad och vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Välj hur du vill ha just ditt hus.

Du kan köpa huset i två olika utrustningsnivåer  Standard eller Premium. Läs detaljer i broschyren:

Pålssons Bygg

Lisaberg:

Nu fortsätter vi bygga på Hovslätts Ängar. Lisabergshusen, sju nya radhus i skogsbrynet

Området mellan Hovslätts samhälle och Hällstorps Gård, en naturskön kuperad oas med mycket landet känsla men ändå citynärhet.
Här har tidigare byggts två punkthus i bostadsrättsform med 36 lägenheter samt ett större antal kedjehus. Nu är det dags för sju nya radhus som kommer byggas på sluttningen till Lisabergstoppen.

Alla hus är sålda.


Har du frågor är du välkommen att kontakta vår projektchef
Thomas Elfwing 036 14 99 91 thomas.elfwing@palssonsbygg.se

 • Bilder
 • Läge
 • Planlösning
 • Broschyrer
 • Kontakt
 • Media

Välkommen in i ett Lisabergshus

Klicka för att förstora bilderna
Bilderna är datoranimerade, avvikelse mot verkligheten kan förekomma. Tillval kan förekomma

Radhus med utsikt över ängar, skog och grannar västerut

De nya radhusen, LISABERGSHUSEN, ligger i skogskanten med utsikt över äng, skog och villor västerut.  Verkligt lugnt och avskilt läge med omedelbar närhet till varierande natur.
Bara några hundra meter och lite uppförsbacke så kommer du till en härlig utsiktplats där vyn är miltals och historien trolsk.
 Planerad byggstart våren 2021 och första inflyttning våren 2022.

Planlösning

Husens BOA är 135 m2 och BIA 24,5 m2.

Entréplanet är husets sociala nav! Våningen har en ljus och öppen planlösning som ger familjen stor frihet i möblering och användning. Ett extra sovrum som kan användas som kontor/allrum ligger intill entrén och nära till ett generöst badrum med dusch. Resten av planet viks åt ett stort allrum. Det välutrustade köket är effektivt planerat längs med en av långväggarna och kompletteras med en köksö, vilket gör ytorna lättmöblerade med flera alternativ för matplats och vardagsrum. Entréplanet karaktäriseras av öppen och luftig planlösning med takhöjd 2,40–3,70. En generös, möblerbar balkong i västerläge ger den perfekta platsen för grillkvällar och kräftskivor!

Suterrängplanet är husets privata del. Här finns tre spatiösa sovrum, samt ett generöst tilltaget badrum med möjlighet att ha badkar. Suterrängvåningens ”master bedroom” har stor dörröppning ut direkt till uteplatsen vilken är lagd med släta betongplattor. Vid behov kan något av sovrummen användas som allrum eller hemmakontor. Under trappan finns ett praktiskt förråd/klädkammare som tillsammans med garderoberna i hallen ger bra förvaringsmöjligheter. Takhöjden är 2,60 m bortsett från hallen som har 2,40 m i takhöjd.


Bilderna är dataproducerad eoch vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Klicka för att förstora bilderna

Entréplan

Suterrängplan

Fasadritningar

Klicka för att förstora bilderna

Ladda hem broschyr

Flugebo:

6 nya grupphus på Hovslätts Ängar, Flugebo

Mellan Hovslätt och Hällstorps gård ligger Hovslätts Ängar. Här har till nyligen byggts två punkthus och 40-tal kedjehus runt de två höjderna Lövkullen och Tallkullen. Nu byggs 6 grupphus. 

Landströms Arkitekter som ligger bakom färg och form på hela Hovslätts Ängar är också arkitekterna av Flugebo. Husens gröngråa kulör både smälter in i det natursköna området och sticker ut. Fasaderna har liggande panel med partier av stående panel.

Alla hus är sålda.

 • Bilder
 • Läge
 • Planlösning
 • Broschyrer
 • Kontakt

Gå husesyn i ett av de färdiga husen

6 nya grupphus på Hovslätts Ängar, Flugebo

Mellan Hovslätt och Hällstorps gård ligger Hovslätts Ängar. Här har till nyligen byggts två punkthus och 40-tal kedjehus runt de två höjderna Lövkullen och Tallkullen. Inom kort kommer det byggas 6 grupphus. Samtliga hus är sålda.

Planlösning

Husets entréplan karaktäriseras av öppen och luftig planlösning med köket som en del av vardagsrummet som vetter ut mot trädgården via ett stort glasparti. Övervåningen är husets privata del med tre sovrum och gott om förvaring, wc med dusch och badkar samt ett allrum / TV-rum.
Bilderna är dataproducerade och vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Klicka på respektive bild för förstoring.

Entrévåning

Övre plan

Ladda hem broschyr