Snickare sökes

Vi på Pålssons Bygg expanderar och behöver förstärka vår hantverksstyrka omgående. Just nu söker vi:

Byggnadsarbetare TRÄ

Med yrkesbevis, gärna erfarenhet från större entreprenader.
För mer information kontakta vår VD Kjell Karlsson 0709 148994.
Ansökan skickar du in till kjell.karlsson@palssonsbygg.se

Pålssons Bygg bedriver sedan 1970-talet byggrörelse med huvudkontor i Huskvarna. Verksamheten är idag organiserad i områdena Entreprenad, Byggservice och Egna projekt. Sedan 2006 är Kjell Karlsson VD och ägare. Bolaget har ca trettio medarbetare och årsomsättning på ca 100 mkr.

Controller / Projektekonom

Vi befinner oss nu i ett expansivt skede och har därför behov av att stärka ekonomifunktionen med en controller/projektekonom.
Du kommer att bli en mycket välkommen och viktig resurs i bolaget där du stöttar både projektledare och ekonomifunktion.
I rollen ingår främst att löpande följa upp att pågående projekt hanteras på bästa sätt för bolaget och att effektivisera verksamhetens arbetssätt. Vidare ingår att biträda ekonomifunktionen i frågor kopplade till bokslut, kalkylering och redovisning samt att utföra analyser åt företagsledningen. Du kommer att ha många kontakter med såväl interna som externa samarbetspartners.

Vi söker dig som har en eftergymnasial ekonomisk utbildning med flera års erfarenhet från kvalificerat ekonomiarbete och som uppskattar en tjänst med mycket variation. Du stimuleras av utveckling och är bra på struktur och uppföljning. Du har det helhetstänk som fordras i ett mindre företag och är van att driva egna frågor. Erfarenhet från bygg- eller fastighetsbranschen, projektredovisning och kalkylering är meriterade. Goda erfarenheter i Excel är ett krav. Du rapporterar direkt till VD.
För att lyckas och trivas i rollen som controller är du öppen, kommunikativ och relationsskapande. Du kan arbeta självständigt och under eget ansvar samt har förmågan att se detaljerna i helheten. Vi erbjuder dig ett omväxlande och utvecklande arbete i ett växande företag med kompetenta och trevliga medarbetare.

Tjänstgöringsort är Huskvarna. Tillträde så snart som möjligt eller efter överenskommelse. Heltid. Vissa resor inom regionen förekommer. Körkort och bil är ett krav.
I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialisttjänster. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Catharina Bülow 036-330 09 09 eller Maria Svensson 036-3300903 Du söker tjänsten via www.nyposition.se där du registrerar din CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan senast den 20 augusti.