Byggservice

Från det lilla reparationsjobbet till den kompletta villan.

Vi tar oss an mindre och större uppdrag. Vår byggserviceavdelning hjälper er med allt från ROT-arbeten till större byggnationer som till exempel nyproduktion av en villa. Vi riktar oss både till privatkonsumenter och kommersiella aktörer med arbeten i större fastigheter.

Våra kunniga snickare och våra kvalitetssäkrade underleverantörer ser till att ni alltid är i trygga händer. Och att ni får ett slutresultat och process som lever upp till vårt motto:
Vi håller tiden, kostnaden, kvaliteten och kontakten! Vi håller måttet

ROT

Du kan få göra avdrag på din skatt för arbetskostnaden när du anlitar oss för reparation, underhåll samt ombyggnad och tillbyggnad (rot).

Kroatorpet

Det råder full aktivitet för att färdigställa till och ombyggnaden av Kroatorpet i Huskvarna.
Utsikten över Vättern är fantastisk och de stora fönstren tar bort nästan allt ljud från motorvägen.

Tillbyggnaden kommer rymma ca 130 sittplatser 

– Vilken pärla!

Köksrenovering

Vi hjälper dig med maskiner, snickerier, golv, målning, el och VVS – tryggt och effektivt enligt bestämd tidsplan.
Nedan ser du några av de senaste köken vi gjort.

kokrenovering-1

Fönsterbyten och takrenovering

Fönsterbyten

Vår långa Byggmästarerfarenhet har gett oss stort kunnande inom området fönsterbyten. Våra resurser inom företaget gör att vi kan vara mycket snabba vid genomförandet och vi är noggranna med att skydda omgivning såväl som inne i huset. Naturligtvis är vi förtrogna med de regler som gäller såväl för utförandet som säkerheten.
Vänd er med förtroende till Pålssons Bygg – Byggmästaren i Jönköpingsregionen när det gäller fönsterbyte!

Takbyte

Ett takbyte ska utföras av en erfaren specialist. Vi på Pålssons Bygg har gjort många större och mindre takbyten under vår verksamma tid. Vi har lärt oss vikten av att inte bara leverera ett kvalitetstak utan att också visa hänsyn de boende har rätt att kräva. Vår storlek gör att vi kan sätta in extra resurser för snabbare jobb när ex väder och årstider kräver det.

En takrenovering är en pricken över i-åtgärd för din fastighet. Vi har kunskapen och resurserna för ett kostnadseffektivt resultat. Hör av er så kommer vi ut och lämnar kostnads- och tidsförslag för just ditt takbyte!

Här är fler exempel på vad vi gör