Pålssons-Bygg-logo

Byggservice

Vår byggservice hjälper dig med det lilla reparationsjobbet till den kompletta villan

Vi tar oss an mindre och större uppdrag. Vår byggservice hjälper er med allt från ROT-arbeten till större byggnationer som till exempel nyproduktion av en villa. Vi riktar oss både till privatpersoner och kommersiella aktörer med arbeten i större fastigheter.

Våra kunniga snickare och kvalitetssäkrade underleverantörer ser till att ni alltid är i trygga händer. Ni får ett slutresultat och en process som lever upp till vårt motto:

 ”Vi håller måttet” som kan sammanfattas i fyra ledord, Vi håller tiden, Vi håller kostnaden, Vi håller kvaliteten och Vi håller kontakten.

Håkan kontaktbild

Kroatorpet

Om och tillbyggnaden av Kroatorpet i Huskvarna är nu klar.
Utsikten över Vättern är fantastisk och de stora fönstren tar bort ljudet från motorvägen.

Tillbyggnaden rymmer ca 130 sittplatser 

– Vilken pärla!

Referensprojekt Kroatorpet 2
Referensprojekt Kroatorpet 3

ROT

Du kan få göra avdrag på din skatt för arbetskostnaden när du anlitar oss för reparation, underhåll samt ombyggnad och tillbyggnad (rot).

olsson byggservice
Såg Alex rotarbete

Köksrenovering

Vi hjälper dig med maskiner, snickerier, golv, målning, el och VVS – tryggt och effektivt enligt bestämd tidsplan.
Nedan ser du några av de senaste köken vi gjort.

köksrenovering interiör
köksrenovering kök

Fönsterbyten och takrenovering

Byggservice fönsterbyte
Ahlström fönsterbyten

Fönsterbyten

Vår långa Byggmästarerfarenhet har gett oss stort kunnande inom området fönsterbyten. Våra resurser inom företaget gör att vi kan vara mycket snabba vid genomförandet och vi är noggranna med att skydda omgivning såväl som inne i huset. Naturligtvis är vi förtrogna med de regler som gäller såväl för utförandet som säkerheten.
Vänd er med förtroende till Pålssons Bygg – Byggmästaren i Jönköpingsregionen när det gäller fönsterbyte!

Takbyte byggservice
Omläggning tak byggservice

Takbyte

Ett takbyte ska utföras av en erfaren specialist. Vi på Pålssons Bygg har gjort många större och mindre takbyten under vår verksamma tid. Vi har lärt oss vikten av att inte bara leverera ett kvalitetstak utan att också visa hänsyn de boende har rätt att kräva. Vår storlek gör att vi kan sätta in extra resurser för snabbare jobb när ex väder och årstider kräver det.

En takrenovering är en pricken över i-åtgärd för din fastighet. Vi har kunskapen och resurserna för ett kostnadseffektivt resultat. Hör av er så kommer vi ut och lämnar kostnads- och tidsförslag för just ditt takbyte!

Här är fler exempel på vad vi gör