Referensprojekt

  • Färdigbyggda fastigheter
  • Färdigbyggda villor

Gula Sanna

Vättersnäs

Från exklusivt hälsohem på 1800-talet, via kontor för Hushållningssällskapet, till modern fastighet för fem lägenheter med bibehållen historia. Gula Sanna är belönat med Stadsbyggnadsnämnden pris för God Byggnadsvård.

Vi byggde även till en ny trefamiljsfastighet i Vättersnäs. Se bild 2.

Strömslunds Snickerifabrik

Skillingaryd

Åt Strömslunds Snickerifabrik AB uppförde vi produktions- och kontorsbyggnad på sammanlagt drygt 6000 kvm, ett par km norr om Skillingaryd med ett bra exponeringsläge utefter E4. 

Engelska skolan

Huskvarna

Vi började med att helrenovera den befintliga W-data-fastigheten (till vänster på bilderna), byggde till en ännu större huskropp med förbindelsegång samt en gymnastikhall. Projektet är byggt åt fastighetsbolaget Kaminen och lokalerna hyrs av Engelska skolan. 

Hovslätts ängar

Hovslätt

Previous
Next
Runt Tallkullen uppfördes i tre etapper ett trettiotal kedjehus i utförande envånings med suterräng och tvåvånings suterräng. Klara och inflyttade under 2019.

Nybyggnation villa

Huskvarna

Previous
Next

I egen regi byggde vi denna välutrustade villa för försäljning.

Ny villabyggnation​

Barnarp

Previous
Next

Villabyggnationen i Barnarp med adress Höstljungstigen på attraktivt läge i centrala Barnarp

6 kedjehus

Vaggeryd

Previous
Next

Alldeles intill Lagans lummiga omgivningar byggs kedjehusen på ett område som i långa tider benämnts Lyckorna i Vaggeryd.

Stadsbyggnadspriset 2018

Jönköping

Previous
Next

Stadsbyggnadspriset 2018 gick till Pålssons bygg och Landström Arkitekter för de nybyggda flerbostadshusen på Hovslätts ängar. Förutom det prestigefyllda priset vann vi även kategorin god arkitektur.